Utkast: Sep. 30, 2013


Bästa

De bästa som händer mig idag är: att få tvätta mitt skitiga hår !


<3

Min bästavän, pojkvän & klippa.



SORRY!

Bättre uppdatering efter helgen :*



Skämt!

Nu ska kalaskulan bort
 
Haha de är ju ett stort skämt att jag har gjort läpp förstoring, har redan läppar som de är skulle se helt stört ut om jag gjorde större! Kan sammanfatta min dag lite. Idag så vaknade jag klockan 7 av mig själv när alarmet va ställt på 08.30, typiskt mig att vakna minst en timme innan larmet ringer. Låg och drog mig i en timme, sängliggandes och spanade runt lite på telefonen. När tiden var kommen åkte och mötte linn, och därifrån drog vi till Handen där jag fixade ögonfransar. Sjukt duktig och gullig tjej, de tog ca 2 timmar och sen var ja en beauty ;)
Efter de drog vi till Primo och käka lite snabbt och sedan iväg till gymmet för ett givande benpass. 
Känner nu att jag börjar komma tillbaka och höjde mig faktiskt i allt jag gjorde, trodde de skulle ta mycket längre tid men se där. Efter gymmet drog vi till mekonomen och bytte bil, och sedan iväg till Webbhallen där jag införskaffade GTA V grymt.

De vet ni ;)




GRYMT BENPASS

Grymt benpass avklarat!




Fransförlängning kirrad!




PÅGRÄNSEN!

De e nästan på gränsen att använda vinterjacka, så kallt är det fy tusan.. Nu kan snön komma också tycker jag så blir de värt med kölden!




FOR A CHAMP!




Skämt åsido


Tja tja bloggen igår gjorde ja botox läppar då har ingen form kvar på överläppen hihihihihi. 

LATMASK

Jag är för bra, ringer mamma en havltimme innan mataffären öppnar och ber henne köpa apelsiner så jag som göra färskpressad juice, ajuste hon är på våningen över mig! Jag är så lat haha



Godmorgon världen!

God morgon världen, jag ville tydligen vakna en och en halv timme innan mitt alarm!



BADMYS




HAHAHAHA

Sitter i Liljeholmen och gör Felicias pojkvän sällskap när han käkar, känner en röklukt och kollar bak. Då är det en alkisgubbe som sitter inne och röker haha!



Mat




På tåget

På väg in till söder för äventyr



DAGENS INKÖP

Mysig kofta från Gina tricot, tubhalsduk ginatricot, necessär från makeup store.



Kneg!





Instagram

Här hittat ni mig på instagram för mer bilder och inspo ;)



DAGENS


Stickad tröja-vintage, sjal-H&M, tunika-Gina tricot, byxor - zara, skor - belle shoes, klocka - rollan

SLITEN

God morgon, eller god dag! Har sovit jätte lite inatt, satt uppe till 7 idag för att uppdatera min jäkla telefon. De va helt ok nice, men MIN IMESSAGE VILL INTE FUNKA. Får lite panik på de! Hoppas de löser sig, verkar bara vara iphone 5 som fått de problemet. Ska ska hoppa in i duschen nu. 

NOSTALGI



Nostalgi på hög nivå! Saknar vintern, snö, film mys (en anledning till att faktiskt ligga inne en hel dag), våra utgångar i vintras och vinterjacka. Gimme now.

RISIG!



Känner mig jäkligt risig! Jätte skitigt hår, mina naglar e helt o jämna och sitter på Bålsta tåget på väg hem utan några pinnar! Får lite smått panik men klarar mig. Ska hem lite snabbt, byta om sen hem till mellis och tat lugnt med henne. Blir myspys.

HEJ VÄRLDEN!

Vakna för någon timme sen, min prins sover fortfarande som en sten! Ska snart börja röra mig hemåt eftersom jag jobbar idag! Vill egentligen inte har blivit så van vid att sova med någon och speciellt min pojkvän! De bästa som finns. Nu ska jag käka upp holiday chipsen vi köpte igår hihi mums.



FREDAG

Njuter av ett glas rödtjut



allt är möjligt

Allt är möjligt om du försöker och sätter dig in i det!
Transformation friday!








God morgon!

En härlig morgon med sol ljus och kaffe! Fortfarande brutal värk i benen och rumpisen!

VILL HA

Ska införskaffas direkt den 25!

CARDIO

Tänkte nu berätta hur jag lägger upp min cardio! För att gå ner i vikt är en viktig faktor i det hela att köra cardio. Löpbandet trivs jag bäst på och därför är det de jag oftast kör.
Att springa på löpbandet är ju 100 gånger lättare än att springa utomhus, jag undrar om det är så eller om det sitter i psyket? Aja vi säger att jag kör 6 km kondition och då bryr jag mig verkligen inte om hur lång tid det tar för mig, de viktigaste är längden och hur mycket kalorier jag bränner. Ställer min på löpbandet och drar upp det till 7 på hastigheten och det är power walk. Går 1 km och byter sedan upp till 11 villket är en ganska normal spring takt. Springer 400 meter och drar sedan upp den till 13 och det är en ganska intensiv spring takt och kör så i 100 meter. Går sedan ner till 7 igen och kör det 500 meter, sedan ökar jag till 11, sen 13 i precis likadant tills jag kommer upp i 4 km. Går sedan lutandes på löpbandet i vinkel 15 villket är den högsta lutningen, går på 5-6 i km. Går sedan av och kör crosstrainer i 1 km. 
Hoppas ni fick några tips ni kan annars skriva till mig på [email protected] eller Facebook Emmalou ilios om ni vill ha hjälp eller undrar något!



MYS


Nu blir det myspys med popcorn och kolla film, känner mig förkyld blääää!

INPSO








God morgon

Redan andra dagen så sviker jag er med ändast ett fåtal inlägg.
Just nu sitter jag hos min pojkvän i skogen och har fått världens bästa sömn!

LÖP MUSIK




One does not simply walk after legday!



Hejsan, har sovit riktigt dåligt inatt med.. Har riktigt ont i benen speciellt rumpan, brutal träningsvärk, så idag blir vilo dag! Är snorig också usch. Ska upp och käka sen städa rummet! 

LÖP LÅTAR!



Här är ett fåtal låtar jag gillar att springa till på löpbandet ;)

10 onödiga saker om mig

• jag är ifrån Vietnam
•jag är kär i kärleken
•har knegat nattklubb 
•min nuvarande vikt pendlar mellan 57-58 pannor
•jag har varit programledare i ett barnprogram som gick på SVT 1 vid namn fixat
•jag har någon sorts konstig klaustrofobi, då jag hatar att tex ha täcket på halsen när jag sover, men har inga problem med små utrymmen.
•jag har haft sex med, aaahh där lura jag er tänker jag inte säga ;)
•mina två bästa vänner är ifrån Grekland och Suryoyo från Turkiet.
•jag älskar chips mer än godis
•jag är beroende av kaffe
•tycker de kan vara tråkigt och osocialt att kolla på film med mina vänner, men de finns inget bättre än att titta på film med min pojkvän



TBT

Kör en liten TBT !

Jag och mina fina vänner Andreas och Marco ! Sant centrum häng haha :)




Lille dvärgköttbullen!

Idol inspring galet!

Skåne vänner!

Support 81 Stockholm

Benpass!





Brutalt benpass! I morgon kommer jag ta rullstolen ..

DAGENS KÖP!



Ska klippa ett par korta UGGS, söta och sköna! 

MEN BLÄ!!

Skulle som sagt köpa mellis på Coop då jag får syn på en ny Loka. Den e röd på korken och då tror jag mums en ny smak kanske smultron eller något, men när jag vänder på flaskan ser jag att det är PEPPARKAKA SMAK, vem gör så?! De räcker med att vi redan har de äckliga citron paj, jordgubbs glass, choklad milkshake. Vart är mineralvattens världen på väg..?!




LÖPIS!







Blev en 4 km på löpbandet med Angie. Kondisen är inte på topp må jag säga. Men skönt är det, ikväll blir det ett grymt benpass. Nu ska jag äta lätt lunch, godaste keson någonsin! 

ÅÅÅ..

Självklart e bussen jätte försenad. Woho för sl!




Eat like a champ!



Frulle time, havregrynsgröt, färskpressad apelsin juice, ägg och lite pills ;)

Trött

Har sovit dåligt hela natten.. Pappa har gått runt och hostat och jag har somnat, vaknat, somnat, vaknat hela tiden usch:( nu ska jag iallafall äta frukost, klä på mig och sedan iväg till gymmet :)





God natt?



Kära PWO, låt mig få somna i tid så jag kan orka upp och träna i morgon. 
Det är så att jag ibland har lite svårt att sova om kvällarna när jag har tagit mitt PWO. Det är så jäkla jobbigt så jag vill ha sömn så jag orkar upp på morgonen, vill gå upp hyfsat tidigt så jag hinner äta frukost, vänta en timme sedan åka till gymmet. Jaja, vi får se om någon är på min sida idag. Ska slockna till GG min one and only serie ( typ 10 gången jag tittar om serien). 
Vi hörs och ses i morgon, god natt!

INSPO BOMB


God kväll!

Hej! har precis startat upp en ny blogg där jag nu ska börja blogga om bla. träning och vardagen, självklart så kommer inspo bilder och tips på träning och kost. Ni är jätte välkommna att skriva i kommentarerna vad ni vill se och vad ni vill att jag ska berätta och lägga upp! 

Jag är 19 år och bor i en förort söder om stan. Har precis gått ut gymnasiet och är deltids arbetare på donken i Älvsjö. Alltså gör jag inte mycket annat än att träna och umgås med vänner och pojkvän på fritiden.
Jag är ursprungligen ifrån Vietnam men kom hit när jag var ca 3 månader gammal importerad i en banan låda som det ska va ;). 
Jag är väldigt nyfiken och intresserad av träning som ni nog kommer lägga märket till här i bloggen. Jag är inte en helt normal tjej och mer kommer ni få veta om ni börjar läsa. Ska försöka hinna med minst 5-10 inlägg per dag, och ni får gärna skälla på mig om jag inte gör det. Så det var lite om mig vi ses i nästa inlägg.

Puss

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.